Over ons

Tax Solutions is een administratiekantoor voor iedereen. Wij nemen al uw administratieve zorgen uit handen zodat u zich optimaal kan focussen op de bedrijfsvoering. Ons doel is om alle administratie voor uw bedrijf uit te voeren en ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk belasting betaalt. Door het toepassen van alle wettelijk toegestane aftrekposten en manieren om minder belasting te betalen, zorgen wij ervoor dat u het minimale bedrag betaalt aan inkomstenbelasting/vennootschapsbelasting, dat zelfs uit kan lopen tot nihil.

 

Tax Solutions is opgericht door twee compagnons die Bedrijfseconomie en Fiscaal Recht en Economie gestudeerd hebben, de kennis die hieruit is voldaan passen wij samen met onze praktijkervaring toe om uw administratie optimaal uit te kunnen voeren. Doordat Tax Solutions uit twee compagnons bestaat, kunnen wij ervoor zorgen dat u altijd genoeg aandacht krijgt van ons. 

 

Wij zijn creatieve denkers en komen overal uit. Onze visie is dat elk probleem een oplossing heeft, als wij niet direct een oplossing hebben gaan wij hier achteraan en zorgen wij ervoor dat wij een oplossing vinden. De klant zal nooit teleurgesteld zijn!